Évry- Viry a Dogs de Cholet  

Na přelomu února a března za námi do České republiky přijely dva Francouzské týmy Évry- Viry a Dogs de Cholet. 

Ve Velkých Popovicích strávili šest dní, při kterých se opravdu nenudili. Po příjezdu a ubytování na ně čekal hned první trénink na ledě pod vedením českých trenérů Viktora Lukáše, Petra Nováka a Daniela Černého. Trénink byl zaměřený na základní dovednosti a poznání kluků, kteří za námi přicestovali.

 První trénink

Po většinu dní kluci měli dva ledy s českými trenéry a suchou s trénéry z klubů. Již v úterý přijel na první zápas tým HC Hvězda Praha, který vyzval první skupinu francouzů. Tým z Prahy ovládl celý zápas a vezl si domů výhru. 

Na středeční odpoledne byl pro kluky připraven velice zajímavý program, okolo 14:00 je vysadil autobus na Pražském hradě a začala prohlídka českých památek. Z památek se přesunuli rovnou do fanshopu HC Sparta Praha a pak na zápas HC Sparta Praha vs. Aukro Berani Zlín. Francouzské týmy zažili velice zajímavý zápas plný soubojů, gólů a nechyběla ani rvačka. 

EV, Dogs Karlův mostEV, Dogs Sparta

Ve čtvrtek ráno kluky čekal trénink na ledě a odpoledne druhou skupinu týmu zápas. Opět proti HC Hvězda Praha, ovšem proti staršímu ročníku. Zápas stejně jako první setkání těchto týmů ovládl pražský tým.

Poslední páteční den už se nesl v duchu dobré nálady a zábavy. Tréninky byly zaměřeny na souboje a herní situace. Na konci na kluky čekaly medaile a na trenéry z Évry- Viry a Dogs de Cholet překvapení. V podvečer následovalo naložení tašek a dětí do autobusu a odjezd zpět k rodičům do Francie.

Autobus

Celý tým SportsEvents byl velice rád, že mohl ve Velkých Popovících uspořádat tento kemp. Vše se povedlo podle představ a obě strany odjížděly s úsměvem. Budeme se na Vás těšit i přístě. 

Děkujeme Évry- Viry a Dogs de Cholet.



Zpět

© SportsEvents 2017