MČRA 2018 

Letos jsme již po 14. uspořádali MČRA,  pro letošní rok na Vás čekalo 5 víkendů plných hokeje, radosti ze hry a přátel. Zúčastnit jste se mohli v šesti různých městech jak v České republice tak na Slovensku. Nově jsme zamířili také do Liptovského Mikuláše nebo hlavního města České republiky do historické Prahy. 

Na všech turnajích jsme rádi viděli jak staré tváře, tak i ty nové, mezi kterými jsme doufejme našli nové účastníky našeho MČRA.  Velice rád bych, zdůraznil turnaj v Libereci a Plzni, které dle našeho názoru byli velice povedené. Liberec z důvodu velkého počtu účastníků všech tří divizí. V Plzni jsme přes první komplikace se zimním stadionem Košutka nakonec turnaj uspořádali na domácím stadionu HC Škoda Plzeň, kde jsme měli velice luxusní podmínky a děkujeme vedení zimního stadionu za jejich vstřícnost.

Nakonec jsme vše již tradičně zakončili v Berouně na finálovém turnaji všech tří divizí.  V nejvyšší divizi A zvítězili Cannoners Jindřichův Hradec, v divizi "B" HC 34 Košice a v naší vyloženě amatérské divizi C se stali vítězem Kujebáci Vysoké Mýto. 

Všem mnohokrát děkujeme za účast na turnajích a budeme se na Vás těšit v příštím roce. 

Organizátoři turnajů Viktor, Kamil a Dan. :-)



Zpět

© SportsEvents 2017