4D Hockey US Camp 

4D Hockey US Camp je škola uznávaného českého kouče Petra Tichého, který už 15 let působí v Detroitu, kde se věnuje hlavně rozvoji dovedností u mladých hráčů, ale také profesionálů. 

Co můžete očekávat? 

Během kempu je věnován prostor především učení samotného bruslení, ať už se jedná o jeho techniku, ale i sílu, rychlost, pohyb a změny směru na malém prostoru, práci s hokejkou na ledě i mimo něj, cvičením na obratnost, preciznímu i pohotovému zakončení, krytí puku nebo cvičením a hrám na malém prostoru. Hráči budou rozděleni do malých skupin, nad správností provedení úkolů budou v jedné chvíli bdít až 4 trenéři.

 

Co o Petrovi Tichém říkají na Rolson Hockey Academy? 

Petr has 15 years of experience teaching, training, and coaching youth hockey players, but he works with hockey players of all ages and levels, including house, AAA, National Hockey League (NHL), USA Hockey (USAH), the Ontario Hockey League (OHL), college, and prospective NHL players. Students travel locally and from across the nation to work with Petr one-on-one, in a team training setting, or to attend 4D Hockey Training camps held throughout the year. Petr specializes in thoughtful and intense instruction of hockey players in skills development and off-season training, both for individuals and groups. 

Petr also serves as the head skills development instructor for Rolston Hockey Academy in Detroit, the Little Caesers AAA Hockey Club skills coach, and the skills development coach for Patrik Stefan prospective NHL clients.



Zpět

© SportsEvents 2017