TRY OUT CAMP 2019 

Druhý týden v červnu 13.- 16.6.2019 jsme pořádali výběrový Try Out Camp ve Velkých Popovicích. Kempu se zúčastnilo přes 30 účastníků z Evropy a Ruska a 15 skautů z USA, Kanady, Švédska, Rakouska, ČR a Slovenska.

První den po příjezdu všech hráčů a registraci, proběhl první trénink na ledě. Kluci měli možnost zvyknout si na místní led a prostředí a čas, aby se připravili na výběrové zápasy o víkendu.  První led vedl trenér Andrew Trimble z New England Wolves (EHL), kluci odvedli skvělou práci a trénink proběhl na jedničku. Poté následovala večeře a volný večerní program.

Druhý den byl stále ve volnějším duchu dva tréninky na ledě. První veden opět Andrew Trimblem a k němu se přidal náš český trenér Viktor Lukáš - znovu velice povedený, Andrew připravil první část a druhé se ujmul Viktor, který rozdělil hřiště podélně na dvě poloviny a využij čtyři brány a více zapotil našich šest brankářů. Po obědě a odpolední pauze, se šlo na druhý led. Vedení se ujmul americký trenér Ken Eddy působící ve švédském Visby Roma (Div. 1 Sweden), trénink v duchu americko-švédské školy, byl velice zajímavý a pestrý.

Třetí den sobotní ráno, všichni hráči už začali nervóznět, první zápas byl před nimi. Po rozdělení týmů a postů se šlo na to. Na tribuně už byli připraveni všichni skauti s velkým očekáváním, jací hráči přijeli do města nedaleko Prahy. Celý zápas se hrál se vysokém tempu a padlo přes deset branek, všichni hráči ze sebe vymáčkli, co jen šlo.  Po zápase, hráče čekal oběd a odpolední volno, před večerním druhým zápasem.  Druhý zápas byl opět plný soubojů, gólů a vypjatých situací, ani jeden z týmů nechtěl prohrát. Nakonec zvítězil modrý tým, který měl více štěstí a druhé utkání ovládl. Po zápase začali první meetingy se skauty, kteří museli před posledním dnem odletět nebo odcestovat za dalšími pracovními povinnostmi.

Poslední třetí den a poslední zápas, kde mohli hráči a brankáři ukázat to co ještě nestihli. Zápas už byl pro některé hráče velice náročný, tři zápasy ve dvou dnech je dost, ale kluci se vymáčkli, co to jen šlo a opět předvedli parádní výkon. Skauti byli nadšení a čekali pouze na odpolední meetingy, kde se mohli oslovit hráče kteří je zaujali a přesvědčit, že právě jejich tým je ta pravá volba. Po několika hodinách a desítkách pohovorů bylo hotovo. Hráči dostali nabídky a týmy už pouze čekali, zda se jich v uplynulých týdnech někdo ozve. 

My za firmu SportsEvents velice děkujeme, všech účastníků a skautům, kteří se zúčastnili našeho Try Out Campu 2019 ve Velkých Popovicích a budeme se těšit na další rok.

Poděkování  skautům jmenovitě:

  • Smith Falls (CPJHL) - Steven Besharah
  • Wyoming Seminry (USHS) - Nick DiLisi
  • Florida Eals (USPHL) - Jonas Hostovecky
  • West Nipissing Lynx (GMHL) - Mathieu Gaudette, Patrick Miron
  • Springfield Pics (USPHL) - Tomas Libovicky
  • CT. Jr. Rangers (NCDC) - Richard Zemanek
  • Visby Roma (Div. 1 Sweden) - Ken Eddy
  • Okanagan Hockey Academy - Oly Hicks
  • Kimball Union Academy - Tomas Mazura
  • New England Wolves (EHL) - Andrew Trimble

TRY OUT CAMPTRY OUT CAMPTRY OUT CAMP



Zpět

© SportsEvents 2017