Belfort kemp 2020 

Na konci února do Velkých Popovic dorazili hráči týmu Belfort. Mladí hokejisté se nemohli dočkat nedělního rána a prvního tréninku s trenéry SportsEvents Viktorem a Danielem.

Jako je nám zvykem, první trénink jsme vedli v duchu srovnání hokejové pozice a nácviku základních bruslařských dovedností.
Další odpolední trénink jsme pokračovali v bruslení a začali nacvičovat dovednosti s pukem, jako jsou kličky, nahrávka a střelba.
Průběh dalších dní byl podobný dvakrát za den na led a dvakrát trénink mimo led.

V úterý sehráli malí Francouzi svůj první zápas, proti týmu Velkých Popovic, zápas byl až do samého konce napínavý a skončil nerozhodně 4:4.

Ve středu večer po tréninkách s našimi trenéry, šli kluci podpořit trenéra Daniela na zápas seniorského týmu HC Slavoj Velké Popovice, který hrál první zápas předkola play-off krajské ligy mužů.

Ve čtvrtek už bylo na hráčích znát únava, ale změna tréninkového rytmu a zvolili jsme zábavnější trénink, který jsme začali fotbalem na ledě a hokejem s tenisovým míčkem. V odpoledních hodinách čekal hráče druhý zápas proti týmu HC Hvězda Praha, který bohužel prohráli.

Páteční den, byl naplánován pouze na dopoledne a poté se celý tým přesunul do centra Prahy na památky a večeři v restauraci.

Belfort

Sobotní poslední den, byl už pouze zábava a legrace pro kluky, a to v Aquapalace Čestlice a poté přesun do Vršovic na zápas Chance ligy HC Slavia Praha. Po zápase už jen nasednout do mikrobusů a hurá zpět za svými rodinami.

My velice děkujeme za důvěru při pořádání kempu a za trenéry musíme říci, že tato skupina Francouzů byla jedna z nejlepších. To, jak kluci poslouchali a snažili se dodržovat a učit se nové věci bez ohledu na úroveň dovedností, bylo až neuvěřitelné a tomu odpovídalo i obrovské zlepšení, které i po tak krátké době bylo vidět. Děkujeme byvilo nás to s Vámi a bylo cítit, že i Vás s námi.
Daniel a Viktor



Zpět

© SportsEvents 2017