EVAP 91 

EVAP 91
Tento týden ve Velkých Popovicích proběhl hokejový kemp francouzských týmů Evry-Viry a Courbevoie z Paříže.
O celý kemp jsme se od neděle starali a snažili se malým hokejistům, co nejvíce zpříjemnit pobyt v České republice, a zároveň jim ukázat něco nového a naučit je hokejovým dovednostem.

Po komplikované cestě z Francie, kdy kluci měli odložený let o více jak hodinu a večeři skoro v půlnoci, je v pondělí čekal první tréninkový den.
Vše začalo na ledě: rozdělení do skupin a trénink základních dovedností byl prvním cílem dne.
Po obědě a krátké pauze, kluci naskočili na led podruhé, pokročili ve svých dovednostech a naučili se něco nového. První den po náročné cestě, zakončili večeří a hurá do postelí.

Druhý den ráno je čekal stejný ranní rituál a to trénink na ledě a mimo něj (střelnice a tělocvična). Odpoledne první skupinu hráčů čekal zápas proti domácím Velkým Popovicím, v zápase bohužel prohráli 6:16, ale hezkých vstřelených 6 gólů je potěšilo.

Třetí den se nesl v duchu tréninku a odpočinku. Po ranních tréninkách a ledu odpoledne, následoval dlouhý odpolední relax.Čtvrtý den odpoledne přijeli druhou část francouzské výpravy vyzvat hráči Hvězdy Praha. Po vyrovnaném zápase byl šťastnější tým z Francie po vítězství 5:3.

EVAP 91

 

Páteční ráno začalo tréninkem na ledě, kde se pracovalo pouze ve třech skupinách v pásmech a nacvičovali různé herní situace. Odpoledne se hráči a trenéři vydali na prohlídku Prahy a zápas v O2 aréně, kde hrála Sparta Praha a Bílí Tygři Liberec.
Večer po příjezdu ze zápasu se vše dobalilo do tašek, naložilo do dodávky a v sobotu brzo ráno se kluci vydali na letiště a dodávka na dlouhou cestu do Francie.
Tímto děkujeme za famózní týden a seznámení se s novými přáteli.
Daniel Černý a Viktor Lukáš.



Zpět

© SportsEvents 2017