Francois Allaire Goalie Camp 2019 

Francois Allaire goalie camp

Již 7. rokem jsme pro Vás připravili exkluzivní brankařský kemp vedený Francoisem Allairem a je to jediný kemp na světě, který pořádá. Kempu se každoročně účastní brankaři z celého světa (Japonsko, Rakousko, USA a další).

Kdy? 29.06.- 02.07.2019

Francois Allaire Goalie CampFrancois Allaire Goalie Camp

Kdo je vlastně Francois Allaire?
Brankařský trenér, který vedl brankaře jako byl Patrik Roy, Jean-Sébastien Giguère a Roman Will, trénoval v mnoha klubech NHL např. Montreal Canadians, Anaheim Ducks, Toronto Maple Leafs, Colorado Avalanche. V roce 2018 byl zařazen do Síně slávy NHL v Torontu, jako první brankařský trenér.

Co můžete od kempu očekávat?
Brankařskou školu vedenou opravdovou legendou mezi brankařskými trenéry, spolu se svým týmem, ve kterém působí např. Hiroki Wakabashi, Japonec působící v Phoenix Coyoties, Jurgen Penker, Rakušan působící v Linzu a další.
Pro účastníky je připraven každodenní program, který zahrnuje dvakrát trénink na ledě (75´), video rozbor a další…. (všechny tréninky vede Francois Allaire osobně.

Kteří známí brankáři již zavítali na tento kemp?
Jedním z nejznámějších je Jonas Hiller, bývalý brankář Calgary Flames, který nyní působí ve Švýcarsku a reprezentuje Švýcarsko na velkých akcích.
Další známé jméno je náš ambasador Roman Will, který si připsal start v NHL, kde strážil branku Colorado Avalanche. Nyní ho můžeme vidět v české nejvyšší souteži v brance Býlích Tygrů Liberec.

Budeme rádi pokud se s Vámi v létě potkáme.
SportsEvents a Francois Allaire



Zpět

© SportsEvents 2017