Hockey Camps Adventures ve Velkých Popovicích 

Druhý květnový týden k nám do Prahy zavítali dospělí amatéři z Francie, kteří k nám již pravidělně jezdí každým rokem.

Náročný týden začal příjezdem v sobotních večerních hodinách. Po večeři a českém pivu, se šlo brzy spát, protože v neděli 7:45 začínal trénink. Nejdříve se všichni učastnící vydali na led, kde je čakala hodina základních bruslařských dovedností. V druhé hodině už se začalo pracovat pilně na technice přešlapování, přihrávkách a střelbě. Po zdařeném prvním tréninku, se pokračovalo na suchou, kde opět vládlo heslo, naučit se základní věci perfektně. 

Po obědě a odpočinku opět následoval trénink na ledě, kde už se náročnost základních dovednosti zvyšovala a přidali jsme na rychlosti. V odpoledních hodinách, po čtyřech hodinách na ledě, už proběhl jen strečink..

 ledBruslenísuchá

Další dny nás čekalo to stejné, pouze náš odpolední program se měnil. V úterý odpoledne se naši hokejisté vydali objevovat historické centrum Prahy a někteří i noční život v centru města. 

Středeční odpolední program byl naopak v duchu zápasu. První část účastníků čekal přátelský zápas s týmem HTP Praha, celý zápas bojovali a snažili se urvat vítězství. Bohužel, ale tým pod vedením našeho kolegy z Francie podlehl a zápas prohrál. Celý zápas a atmosféru, si hráči užili jako profesionálové hráči. V závěru nechybělp focení s kluky z pražského týmu. 

 Fr Prahaphoto zápas Azápas A

Další přátelský zápas čekal na druhý tým, který se utkal z účastníky MČRA z divize "C" SNĚHULÁKY. První třetina začala jako každý jiný zápas. Po druhé třetině se týmy rozhodly, že se promíchají a zápas pokračoval ve dvou týmech složených z francouzských i českých hráčů. Všichni tento krok vzali s usměvem a utkání si užili. Zápas se nesl v duchu hlavně si zahrát hokej a užít si to.

 

photo zápas B

 

Pátek poslední den, začal jako každý jiný snídaní a ledem v 7:45. Vše už jsme převáděli do hry a dopilovávali dovednosti jak na ledě tak na mimo něj. Poslední večerní led měl Ludovic (hlavní francozský trenér) připravené dovednostní soutěže a náši oblíbenou disciplínu Crash Ice!!!

Po rozdání všech cen za dovednostní soutěže a závod crash ice, se udělalo pár fotek s oblíbenými trenéry a náš kemp byl u konce. 

 

coachcoach 2Fun

 



Zpět

© SportsEvents 2017