Otevřené Mistrovství České republiky Amatérů 

Již popatnácté pořádáme Otevřené mistrovství České republiky amatérů, které se koná v České republice na Slovensku.
Jde o možná největší systém turnajů pro Dospělé amatéry různé úrovně minimálně v Evropě. Snažíme se, aby se amatéři alespoň na jeden víkend cítili jako profíci. Na 14 turnajích třech výkonnostních úrovní + finálovém dnu očekávejte systém, kdy každý odehraje alespoň 5 utkání, šatnu po celou dobu turnaje, výsledky a statistiky ihned po utkání na internetu, historické tabulky, poháry pro všechny týmy, individuální ceny, možnost postupu do finále, kde se můžete stát MISTREM ČR. Důsledné kontroly „amatérskosti" dle pravidel jednotlivých divizí a především spoustu zábavy a nových či starých přátel nejen z ČR a Slovenska.

MČRAMČRA

Prvním pořadatelským městem se letos stane slovenský Trenčín (divize „A") a Liptovský Mikuláš (divize „B" a „C"). Dále budeme pokračovat na dva velké turnaje do Liberce a Plzně, kde se utkají všechny výkonnostní divize. Nově jsme otevřeli na turnaji v Plzni kategorii45+", v případě zájmu ji po další roky budeme zařazovat i do jiných měst. Posledními turnaji před Finálovým v Praze jsou Beroun (divize „B") a Praha (divizi „B" a „C").
Startovné na turnaje jsme pro letošní rok pozměnili, pokud se přihlásíte do 31.12.2018 a zaplatíte zálohu za družstvo, Vaše cena bude 12 000,- Kč (500€).
Dále ceny startovného najdete na: https://www.sportsevents.cz/mcr-amateru/propozice
Vítězný tým z každého turnaje postupuje do finálového turnaje o amatérského mistra ČR , kde je účast ZADARMO. Týmy na prvních 3 místech obdrží originální ražené medaile. Všechny týmy obdrží pohár. Každý prezentovaný hráč obdrží upomínkový dárek.
Pro letošní rok pro Vás chystáme novinky s našimi novými sponzory.
Budeme se na Vás těšit na Otevřeném mistrovství české republiky v roce 2019.
Tým SportsEvents

 



Zpět

© SportsEvents 2017