Pravidelná škola 

Pravidelná škola
Od září jsme zařadili mezi naše kempy novinku v podání Pravidelné školy. Pořádáme jí na zimním stadionu ve Velkých Popovicích vždy sobotu nebo neděli na základě možností zimního stadionu. Škola se skládá z tréninku na ledě (75 minut) a součástí je též trénink mimo led - střelnice + tělocvična – (60 minut).

Trénink na ledě je rozdělen do tří částí, prvních část věnujeme zkvalitnění bruslení, od základního postoje hráče až po ty nejsložitější bruslařské dovednosti. Druhou část tréninku zlepšujeme individuální dovednosti hráče jako jsou vedení kotouče, kličky, přihrávky, pokrytí kotouče, střelba a zakončení a další. Poslední část tréninku věnujeme hře, jak na malém prostoru nebo na celé hřiště. (Chystáme též dlouhodobou soutěž právě v závěrečné hře).

Trénink mimo led využíváme pro zlepšení práce s holí, střelby, koordinace. První část probíhá v tělocvičně – stickhandling, koordinace. Druhá část probíhá na střelnici, kde hlavním cílem je zlepšit střelbu a zakončení z různých pozic a postavení.
Před každým tréninkem hráčům vysvětlujeme, co je čeká a jaká bude jejich náplň tréninku. Po poslední části tréninku s hráči prodiskutujeme, co při tréninku udělali správně a co by naopak měli zlepšit.

off iceice

Veškeré informace o termínech naší Pravidelné škola najdete na našich webových stránkách

ZDE

nebo na facebooku

ZDE

Budeme se na Vás těšit.
SportsEvents

 



Zpět

© SportsEvents 2017