STÁLE PRACUJEME A PŘIPRAVUJEME VŠECHNY NAŠE AKCE 

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR AMTÉRŮ 2021
Stále věříme, že akce proběhne v plánovaných termínech a vše je tak i připravené. Pokud tedy máte zájem se zúčastnit, hlaste se. Budeme včas o všem informovat na základě aktuální situace v ČR i ve světě. Již teď Vás ale můžeme informovat, že chystáme NOVINKU vyzkoušenou tak trochu loni a to letně-podzimní turnaje hrané jako ČESKÝ POHÁR.

TRY OUT CAMP 2021
Tento skvělý kemp bohužel musíme vzhledem k situaci ve světě již podruhé přesunout o rok, protože situace nedovolí obsadit ho adekvátně skauty a ani hráči a my chceme udržet vysoký standard této akce. Pokud ale máte zájem o zahraniční angažmá v sezóně 2021/2022 kontaktujte nás, protože náš tým je se zahraničními partnery v denním kontaktu, a tak se na základě vašich požadavků a jednání s kluby Vám pokusíme angažmá zajistit.

FA NHL GOALIE CAMP
Tato již tradiční exklusivní akce zahájí letní sezónu, Francois Allaire, po loňské vynucené přestávce, opět v plné formě, podpořené návratem do NHL a s ním loni skvělý Jurgen Penker. Možná nejnabitější brankářská škola v historii.

HOKEJOVÉ ŠKOLY
Všechny naše hokejové, brankářské i individuální školy jsou v přípravě a pracujeme na nich tak jako kdyby byla situace normální. A proto se na Vás v létě těšíme možná ještě více než kdy jindy .

SOBOTNÍ ŠKOLA
Tato loni velmi oblíbená sobotní dovednostní dvouhodinovka zahájí svoji působnost okamžitě, jakmile to vládní nařízení dovolí a poběží až do začátku letních škol.

Držte se, buďte trpěliví a nezadržitelně se na Vás těšíme ... VĚŘÍME BRZY 



Zpět

© SportsEvents 2017